Novice

NOVO!!! Tipske stanovanjske hiše

LES KOT SINONIM ZA NAJKVALITETNEJŠE BIVANJE

Živimo v času vedno večje okoljske ozaveščenosti, ko ljudje v razvitem svetu vedno večjo pozornost posvečajo načelom t.i. »trajnostnega razvoja«, v okviru katerega ima les kot gradbeni material prav posebno – privilegirano mesto. Največ zaslug za to ima dejstvo, da je les glavni ponor ogljika, kar pomeni, da če resnično želimo vsaj delno obvladati podnebne spremembe, je večja (upo)raba lesa za prehod na nizko ogljično družbo, naša najprimernejša, če že ne edina alternativa.

V projektivnem podjetju Atelje Artenova, ki deluje že od leta 2008, se tega še prav posebno zavedamo, saj smo se že v izhodišču odločili, da je sedanjost in prihodnost podjetja usmerjena predvsem v leseno nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.

Po načelih energetsko varčne gradnje, sodobne kulture bivanja in iz lesa koroške smreke, ki je daleč izven meja naše regije poznan kot konstrukcijsko najbolj kvaliteten les, smo skupaj s podjetjem Lesoteka hiše d.o.o. za vas razvili raznoliko paleto stanovanjskih hiš, ki vam z različno funkcionalno organiziranimi tlorisi,  stavbnimi gabariti, oblikovalskimi izhodišči kot tudi možnostjo individualne nadgradnje, nudijo, da zase in za svojo družino izberete hišo, ki najbolj ustreza vašemu opisu besede dom.

 

Za več informacij o ponudbi nas kontaktirajte!

 

HIŠA 1Tc

HIŠA 2T

HIŠA 3Tb

HIŠA 4T

HIŠA 5T